skip to Main Content
Besök Fjällrävens Magiska Värld I Oslagbar Natur!

Besök fjällrävens magiska värld i oslagbar natur!

För andra året i rad auktionerade Felles Fjellrev ut ett vildmarksäventyr till fjällrävarnas magiska värld! Auktionen avlutades söndagen den 16/12 och landade på hela 24 725 kronor. Varmt tack till alla som la bud och bidrog till Musikhjälpen 2018 – alla har rätt att funka olika!

Du och din bästa frilufsvän får nu möjlighet att gå ut på fjället för att besöka ett av Sveriges mest sällsynta rovdjur, den sagolika fjällräven. Med Felles Fjellrev som är ett norsk-svenskt team och ett interreg-projekt får ni möjlighet att se hur de jobbar för att rädda fjällräven, en av våra mest hotade däggdjursarter.

”Vi har en otroligt vacker arbetsplats och tar nu med två personer på ett unikt fjällrävsmöte. Under två dagar följer ni med oss ut i vildmarken i vårt arbete med fjällrävarna. Vi guidar er på fjället och erbjuder fjällvandring med fågelskådning – och givetvis, vårt arbete med fjällrävarna! ”

Det är en favorit i repris, eftersom förra årets auktion gick så himla bra! Berättar WWFs fjällrävsexpert, Sandra Jönsson. Då landade budgivningen på hela 34 000 kronor och vi vill givetvis vara med och bidra även i år.


Foto: Daniel Mallwitz

– Upplevelsen gäller för två personer
– Åldersgräns 16 år, eller yngre tillsammans med målsman
– Vinnaren bekostar själv resa till och från Östersund eller annan överenskommen ort i Jämtland eller Västerbotten
– Felles Fjellrev står för kost och logi under fjällrävsdagarna, eftersom fjällrävarna bor avlägset så kan ni komma att övernatta i tält på fjället
– Upplevelsen gäller för juli 2019 och exakt datum bestäms i samråd med vinnaren

 

Du hittar auktionssajten och vårt erbjudande HÄR, följ länken och lägg ditt bud. Vi tar med oss gott kaffe och mörk choklad ut i fält, vad ska du ta med dig?

 

Back To Top